Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

ROBOT COUPE

Dočasné slevy na všechny výrobky značky ROBOT COUPE (kutry, krouhače, mixéry, odšťavovače atd. - zařízení pro mechanické spracování surovin). Zavolejte si (603 491169) a domluvíme se na mimořádné exlukzivní slevě z cen uvedených v našem e-shopu zde.  Případně napište!

 

VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

Hledáme šikovné kolegy na pozice obchodního zástupce a servisního technika. Prosím zavolejte nebo napište. Domluvíme se.

 

NÁHRADNÍ PLNĚNÍ 2017

Jsme připraveni pomoci vám s náhradním plněním dle zákona 435/2004Sb., nejen pro letošní rok. V případě zájmu volejte na telefony uvedené v kontaktech, nebo například na tel.: 603 491169, případně pište na náš e-mail info@promos-trading.cz.

 

Naplnění zákona o EET - INFORMAČNÍ OZNÁMENÍ:

"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“ 

 

Podívejte se prosím také na www.promos-trading.cz.

 

ŠPIČKOVÉ ZNAČKY GASTROZAŘÍZENÍ:

A/ NEJLEPŠÍ VOLBA

RETIGO - nejlepší konvektomaty pro každou skutečně profesionální kuchyň. Konvektomaty Retigo jsou nejlepší i pro vaší provozovnu.  Dokáží všechno to, co konvektomaty jiných špičkových značek, náhradní díly jsou "za rohem" za velmi přijatelnou cenu.  Víc než 1000 ks konvektomatů vyvezených do Japonska a zkušenosti stovek českých kuchařů svědčí o kvalitě.

MEIKO - profesionální myčky nádobí, tradice a nekompromisní kvalita. Chcete-li skutečně profesionální myčku nádobí, ptejte se na myčky Meiko. Již více než 80 let se firma Meiko specializuje na vývoj a výrobu myček pro skutečné profesionály. Stala se světovým leadrem. Velké tunelové myčky jsou jedním ze základních prvků vybavení většiny nemocnic, potřebujete malou podstolovou myčku, jste u Meika na té nejlepší adresa. S Meikem budete mýt kvalitně, ekonomicky i ekologicky. Meiko je správná volba.

ROBOT COUPE - kvalitní zařízení pro mechanické zpracování surovin, zařízení z Francie, ze země špičkové gastronomie. Stroje na trouhání, plátkování, kostičkování zeleniny, uzenin nebo sýra, kutry, kombinované roboty, ponorné mixery a šlehače, blixery a jiné stroje pro mechanické zpracování surovin. Malé i velké. V sortimentu značky Robot coupe se najde i to právě pro vás!

KüPPERSBUSCH - kompletní technologie profesionálních kuchyní, německá kvalita a naše jistota. Robusní, výkonné a německy přesné a dokonalé jsou kuchyňská zařízení Küppersbusch. Od sporáku po konvektomat, také velkokapacitní pánve, varné kotle, kontinuální fritézy. Kuchyně Küppersbusch jsou kuchyně pro profesionály. Nicméně je tu také řada přístrojů Küppersbusch pro váš domov.

BLANCO - německá kvalita vyráběná z velké části na Moravě v Chlebovicích u Frýdku Místku. Gastronádoby Blanco s patentovanými sklopnými uchyty, výdejní systémy (vozíky, zásobníky talířů, rozdělovací pásy atd.), tabletové vozíky, chlazené vozíky. Moderní, kvalitní, robusní, účelné, příjemné na dotek i na pohled.

FEUMA - výkonné a kvalitní kuchyňské stroje, německá stálice v českých kuchyních. Populární trojnožka (pavouk) HU.Výkonné zařízení na zpracování surovin ve větších kuchyních.

ASCOBLOC - značka známa v našich velkokuchyních v dobách soudruhů z NDR, kteří však na těchto zařízeních chyby nedělali. Firma přežila a přizpůsobila se novým podmínkám. Zařízení Ascobloc, těžké, spolehlivé, robusní, výkonné. Varná technologie, chlazení, výdejní systémy, bufetové linky a jiné. Jen do špičkových profi kuchyní.

BIZERBA - špičkové nařezové stroje pro profesionály.


B/ DOBRÁ VOLBA

UNOX - vyrábí nejen konvektomaty, kterým však rozumí každý rok víc a více, rok od roku jsou jeho výrobky lepší a mílovými kroky dohání konkurenci, a ve spojení s dobrou montážní a servisní firmou určitě nejsou zařízení Unox špatná volba pro běžnou gastronomii. Za vyzvednutí stojí také jeho rozměry a jeho prostorová nenáročnost.

FAGOR INDUSTRIAL - nejkompletnější sortiment zařízení pro profesionální kuchyně a prádelny. Konvektomaty Fagor, varná technologie Fagor, myčky nádobí Fagor a prádelenská zařízení Fagor. Zařízení pro každou kuchyň a prádelnu. Jedinečná obchodní a technická podpora ze strany výrobce. Skutečně dobré ceny.

ALBA (ZNOVU NA SCÉNĚ) - české gastrozařízení s dlouhou tradicí v českých kuchyních: sporáky, smažicí pánve, varné kotle v provedení ALBA Standard nebo ALBA Classico. Skutečnou stálicí a obrem mezi výrobky dnešní firmy Altese spol. s r.o. je univerzální kuchyňský stroj Alba RE 22, neodmyslitelná součást českých velkokuchyní.

ABNER - tradiční česká značka pro kvalitní výdej a transport pokrmů a nápojů. Výdejní vozíky Abner (vodní lázně), režony, tabletové vozíky, gastronádoby, termoporty Melform, chladicí i vyhřívané vitríny, podnosy, hygienické zákryty, výdejní linky.

RM GASTRO - nová česká technologie nejen pro české kuchyně. Kompletní sortiment varných technologií pro velké i mylé profesionální kuchyně. Myčky nádobí, chlazení, stroje na mechanické zpracování surovin, stolní zařízení (např.: fritézy nebo grily RM gastro).

SANTOS - tradiční francouzský výrobce kvalitních a robusních zařízení pro mechanické zpracování surovin, přípravu nápojů, vybavení hotelů, barů, kaváren, restaurací, potravinářských prodejen a pod.


OSTATNÍ

PANASONIC - mikrovlné trouby Panasonic pro skutečné profesionály

VARIMIXER - bohatý výběr kuchyňských víceúčelových strojů různých velikostí, roboty Varimixer do profikuchyní

LIEBHERR - špičkové chladicí zařízení Liebherr pto vybavení kuchyňských skladů

SIRMAN - stolní zařízení zejména pro restaurační kuchyně a rychlé občerstvení.

GRAEF - kvalitní nářezové stroje a brusky nožů

 

 

ZAŘÍZENÍ PRÁDELEN

UNIMAC - profesionální vysokoobrátkové pračky, bubnové sušiče, žehlící stroje a další potřeby pro prádelny...

IMESA - profesionální vysokoobrátkové pračky, bubnové sušiče, žehlící stroje a další potřeby pro prádelny...

 



Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.